Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård - Snöslungor

Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller kan du se i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig!

HUSQVARNA ST 124

Husqvarna ST 124 är en kompakt och högpresterande snöslunga som passar perfekt för snöröjning av gångar och uppfarter. Ett effektivt tvåstegssystem levererar stor kapacitet. 

​​​​​​​

Pris: 11 100 kr

Slutsåld!

HUSQVARNA ST 224

Husqvarna ST 224 är utvecklad för villaägare som behöver en högpresterande snöslunga för snöröjning av garageuppfarter och gångar. Funktioner som LED-strålkastare och elstart för arbete under alla väderförhållanden.

Pris: 17 900 kr

Slutsåld!

HUSQVARNA ST 430

Husqvarna ST 430 är en  högpresterande snöslunga som passar för dig med större behov. En robust maskin batteristart och hög kapacitet

​​​​​​​

Pris: 39 900 kr

Beställningsvara

TORO 1800 Power Curve®

1800 Power Curve fungerar som en bensindriven enhet, men utan underhållet. Bara koppla in den och slunga snön upp till 9 meter.

​​​​​​​

Pris: 4 895 kr

TORO Power Max 826 OAE

Med den innovativa Quick Stick®-styrningen kan du snabbt och enkelt ändra utkastriktningen OCH utkastriktaren med en enda smidig rörelse. Tack vare den automatiska styrningen blir det enklare att svänga.​

Pris: 22 995 kr

Slutsåld

TORO 724 QXE

Är du ute efter en snöslunga som är så lättanvänd att vem som helst kan sköta den samtidigt som den lätt klarar uppfartens snö? Då är den nya SnowMax snöslungan för dig. 
​​​​​​​

Pris: 16 495 kr

Skonsam snöröjning med snöslunga

Skotta snabbt och spara kroppen med en effektiv snöslunga från Husqvarna. Med en snöslunga får du bort snön direkt och kan effektivt flytta den så pass långt så att du minskar risken för höga och skrymmande snövallar. På nordligare breddgrader med mycket snö, och för dig som har stora ytor ger snöslungan din kropp avlastning och hjälper dig att skotta skonsamt. Det är en investering som innebär mindre risk för onödigt slitage på kroppen och skyddar framför allt ryggen under vintern.

Vad är en bra snöslunga?

En effektiv snöslunga är smidig att svänga, hantera och ser framför allt till att få undan snö ända ner till markytan. När du väljer maskin, kontrollera gärna hur långt slungan kan förflytta snön. Ju längre bort från maskinen, desto bättre resultat och mindre risk för vallbildning. Husqvarna har ett brett sortiment av snöslungor där både du som behöver röja rent gångar och mindre uppfarter och du som har större parkeringar och gårdsplaner att skotta, kan hitta en maskin. Med batteridriven start, som exempelvis Husqvarna ST 430, behöver du inte dra fram kablar eller behöver tillgång till el för att kunna starta maskinen. De flesta snöslungor med elstart behöver 230 V. Hos oss hittar du även snöslungor från tillverkaren Toro, vilket ger dig både kraft och effektivitet till bra priser. Både Toro och Husqvarna är märken som förstår den svenska vintern och levererar maskiner som är tåliga och står emot både kyla och rejält med minusgrader.

En välmående snöslunga ger dig bättre skottning

Vi hjälper dig med service, underhåll och reservdelar till Husqvarna snöslungor
En snöslunga har generellt en lång livscykel, men behöver regelbunden omsorg för att kunna prestera riktigt bra under många år. I de modeller som har batteri går det alltid att byta batterier och för dig som väljer en bensindriven snöslunga är det viktigt att tänka på att inte bensin blir stående i slungan över sommarsäsongen eller om den inte används under en vinter. Du kan i princip använda samma motorolja till en snöslunga som en bil, men när det gäller bränsle är det viktigt att tänka på att bensin idag ofta innehåller etanol. Etanol drar till sig vatten och fukt, vilket kan leda till korrosion. Hos oss på Mandel Cykel & Trädgård finns en egen verkstad ​​​​​​​där du kan få hjälp med service och underhåll, såväl som reparationer. Välkommen in i butiken för att boka tid – eller kontakta oss direkt!