Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss
Snöslungor

TORO Power Max® 826 OAE

Quick Stick® utkastarreglage

Byt utkastarriktning OCH utkastarnedböjning samtidigt med hjälp av ett enkelt, integrerat reglage.

Power Max® Anti-Clogging System (ACS)

Power Max® Anti-Clogging System (ACS) svarar för ett genombrott i snöslungebranschen genom att hantera mer snö på kortare tid för att få jobbet klart snabbt! Det här revolutionerande systemet reglerar snöintaget så att problemet med igensättning nästan försvinner samtidigt som impellerhastigheten maximeras och ger kraftfull prestanda. Andra snöslungor kräver att föraren begränsar snöintaget manuellt för att förhindra igentäppning.

Elektrisk start, standardmodell

För varmstart på de kallaste dagar har Toros tvåstegssnöslungor både elektrisk start och ett startsnöre med bygelhandtag.

TORO Power Max® 826 OAE

Power Max 826 OAE med den förstklassiga 4-takts Toro OHV-motorn på 252 cm³ ger väldokumenterad kraft och prestanda för att underlätta arbetet under tuffa vinterförhållanden. Med den innovativa Quick Stick®-styrningen kan du snabbt och enkelt ändra utkastriktningen OCH utkastriktaren med en enda smidig rörelse. Tack vare den automatiska styrningen blir det enklare att svänga och tack vare enhandsreglagen kan du använda den andra handen till att ändra hastighet eller styra utkastaren utan att behöva stanna.
Det exklusiva Anti-Clogging System är ett genombrott i snöslungebranschen och mäter snöintaget för att förhindra igensättning och maximera röjningseffektiviteten. Matarskruven för tung drift har stora specialhärdade växlar och axlar som har konstruerats för att klara av hög belastning vilket nästan helt avlägsnar behovet av brytpinnar.
​​​​​​​
Arbetsbredd        66 cm
Motor                     252 cm³
Drivning              Friktionsskiva
Typ av slunga       2-steg

Pris: 22 995kr​​​​​​​

Slutsåld


​​​​​​​Behöver du mer information för att kunna fatta rätt beslut? Tveka inte att kontakta oss, 0586-530 30