Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård - Elgräsklippare

Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller kan du se i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig!

HUSQVARNA LB 146i

Lätt och effektiv batterigräsklippare med ett slitstarkt kompositaggregat som är utformat för utmärkt mulchingfunktion.

​​​​​​​
Drivsystem Utan drivning
Klippmetoder BioClip®
Klippbredd 46 cm
Pris: 4 990 kr
​​​​​​​Pris inkl. batteri och laddare: 6 590 kr

HUSQVARNA LC 347iVX

Batteridriven gräsklippare med ökad klippbredd och dubbla batteriplatser, kompatibel med alla Husqvarna-batterier för ökad bekvämlighet, kostnadseffektivitet och körtid.
Drivsystem Drivning, variabel hastighet
Klippmetoder BioClip®
Klippbredd 47 cm
Pris: 8 990 kr​​​​​​
​​​​​​​

Alla skäl till att välja en eldriven gräsklippare

Nu kan du klippa gräset tyst och effektivt utan att störas av avgaser eller buller. Elektriska gräsklippare är också snällare mot miljön än bensindrivna. Husqvarnas batteridrivna gräsklippare har cirka 99 procent lägre metanutsläpp och 38 procent lägre koldioxidutsläpp jämfört med om du väljer bensin. Det gör skillnad för din miljö. Utvecklingen av batteridrivna gräsklippare och även batteridrivna robotgräsklippare har exploderat och gett marknaden en rad alternativ som både tilltalar proffs och privatpersoner. Husqvarna är en av marknadens ledande tillverkare och är du intresserad av en välskött och välklippt gräsmatta är en batteridriven klippare ett riktigt bra alternativ idag. Som återförsäljare av Husqvarna hittar du alla nyheter och senaste modellerna i vår butik i Karlskoga. Börja med att besöka oss ​​​​​​​och prata trädgård eller sommarstugetomt, så hittar vi en lösning tillsammans.

Bättre klippning med batteridriven elgräsklippare

Vilken batteridriven gräsklippare som passar dig bäst beror på en rad olika faktorer. Det beror på hur stor tomt som ska klippas och hur dina behov ser ut. Ett gott råd från oss är att tänka långsiktigt. Fundera igenom hur dina behov ser ut nu, men även längre fram i tiden. Har du idag en robotgräsklippare eller är intresserad av att installera en sådan inom en snar framtid, då kanske den batteridrivna gräsklipparen är ett komplement för att ta ytor dit inte robotgräsklipparen når. Ett annat förslag är en effektiv trimmer från Husqvarna och en Husqvarna Automower ger dig allt vad du behöver för att kunna hålla gräsmattan i ett snyggt skick.
 
Väljer du en elektrisk gräsklippare från Husqvarna så får du lätta maskiner att använda, oavsett om du vill ha en skjutbar eller självgående modell. Du får den senaste tekniken och en gräsklippare som håller vad den lovar. Husqvarnas elektriska gräsklippare har en ljudnivå på 65–85 decibel, jämfört med bensindrivna maskiner som ligger på cirka 90 decibel. Det ger dig en behagligare klippning och du stör inte grannarna. 

Hur länge håller ett batteri för en eldriven gräsklippare?

Det beror på hur länge du använder gräsklipparen och vilken kapacitet den har. Det handlar också om hur stort batteriet är, hur länge du måste klippa – alltså hur stor yta du har och hur tjockt eller långt gräset är. Sedan påverkas batteriets effekt också av ålder. Vissa av Husqvarnas gräsklippare har dubbla batterifack, detta möjliggör att du kan arbeta lång tid utan att behöva ladda om. De båda 36 V litiumjonbatterierna ger 30–60 minuters klipptid, beroende på området du klipper. Med Husqvarnas egenutvecklade SavE-läge kan du dessutom optimera och förlänga batteriets drifttid ännu mer.

Service och snabb hjälp i vår verkstad

När du väljer att köpa en batteridriven gräsklippare från Husqvarna hos oss, så har du också möjlighet att få hjälp med service och löpande underhåll på Skogsbovägen 4. I vår verkstad finns specialiserade mekaniker som är utbildade på Husqvarnas produkter och har lång erfarenhet av att reparera och underhålla gräsklippare. Det ger dig kunskap och kompetens och snabb service vid exempelvis garantiärenden eller byten av batterier. Vi tipsar gärna om hur du kan tar hand om din klippare på bästa sätt; vill du alltid ha den redo när vårens gräs är på gång – se till att lämna in din gräsklippare på hösten hos oss! Välkommen till din verkstad.