Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård - Trädgårdstrimmer

Gardena SmallCut 23/18v

Komplett Set (2,0 Ah batteri + standardladdare) Vikt 2.0 kg (utan batteri). Plastknivarna RotorCut med en arbetsyta på 23 cm. LED-indikatorn i handtaget visar alltid batteriets laddningsstatus. Ett fulladdat batteri varar i cirka 40 minuter. Dessutom finns fyra extra skärblad integrerade i handtaget. 

Batterityp Li-Ion
Klippbredd 23 cm

Pris: 1 599 kr​​​​​​​

HUSQVARNA 129C

Med Husqvarna Trimmer 129C, är kraften som proffsen kräver tillgänglig också för konsumenterna.
​​​​​​​
Cylindervolym 27.6 cm³
Effekt 0.85 kW
Vikt (exklusive skärutrustning) 4.49 kg

Pris: 2 990 kr

HUSQVARNA 122C

Husqvarna 122C är en tyst och lätt trimmer för hemmabruk med lättanvända funktioner som Smart Start®.
Cylindervolym 21.7 cm³
Effekt 0.6 kW​​​​​​​

Pris: 2 490 kr
​​​​​​​

Välj grästrimmer med effekt och resultat

Husqvarna är en världens ledande tillverkare av trädgårdsmaskiner och har flera olika grästrimmer i sitt sortiment. Hos Husqvarna hittar du det där lilla extra som ger gräsmattan det sista ansningen som gör att gräsmattans kanter, rabatter och grusgångar ramar in hela din trädgård. Det är ingen slump att märket ofta hamnar högt i olika tester. Du får kvalitet i trimmerns effekt, men också maskiner som är bekväma, säkra och enkla att hantera.  Idag finns det både bensin- och eldrivna grästrimmer hos Husqvarna, där de med elbatterier både har fått goda resultat i oberoende tester och är uppskattade av våra kunder hos Mandel. Med en eldriven batteridrivna grästrimmer får du en lätthanterlig maskin med effekt trots en liten storlek. Det gör att du kan effektivt trimma förhållandevis stora ytor bekvämt.

Vilken grästrimmer passar dig bäst?

När du står inför att köpa ny grästrimmer är det en rad olika faktorer du bör fundera över. Hur ser din trädgård ut – vill du kunna röja grövre sly och högt gräs eller är det bara kanter runt gräsmattan som du vill putsa? Besök oss så hjälper vi dig att hitta rätt modell utifrån ditt behov. Husqvarna 115iL och Husqvarna 122C är exempel på effektiva maskiner som har kapacitet att klara av tuff terräng och högt gräs. Skillnaden på dessa modeller är att 115iL drivs med kraftfullt batteri och att 122C är bensindriven.
Börja med att besöka oss, så hjälper vi dig att prova ut rätt modell.

Rätt omsorg och utrustning skapar en vackrare trädgård

En trimmer från Husqvarna är användarvänlig, robust och uthållig. Tar du dessutom hand om den, får du ytterligare livslängd och minskar risk för onödiga reparationer på grund av slitage och okunnig skötsel. Husqvarna är ett kvalitetsmärke, där tanken är att maskinen du köper ska kunna användas under många år. I vår verkstad kan du få hjälp med underhåll och service. Vi hjälper till att byta trimmertråd om du vill och ser gärna över mekaniken så att maskinen är bra kondition. Som återförsäljare till Husqvarna har vi alltid tillgång till reservdelar, och vid reparationer får du snabb hjälp. Har du en trimmer av annat märke hjälper vi dig gärna med service och underhåll.
Boka tid genom att kontakta oss!

Goda råd när du använder grästrimmer

  • Även om du arbetar i en trädgård där underlaget är jämnt kan det vara en god idé att kolla så att du står stabilt utan att halka, snubbla eller lätt tappar balansen.
  • Är din tomt en naturtomt med mycket högt gräs är det en bra idé att titta över området innan du startar arbetet, så att det inte finns stenar eller grenar som kan skada dig eller trädgårdsredskapet.
  • Har du nyfikna små barn eller husdjur, se till att inte de kommer i närheten av trimmern när den är igång. Ha alltid ett säkerhetsavstånd på minst 10 till 15 meter.
Tänk på hur du bär upp grästrimmern, speciellt om du har en som väger lite mer, så att du inte överanstränger axlar och rygg. En ergonomisk arbetsställning gör arbetet enklare.

Letar du efter en röjsåg?

För dig som har stora ytor du behöver trimma eller områden med högvuxen sly och buskar kan en röjsåg vara ett bättre och mer effektivt redskap. Läs mer om röjsågar från Husqvarna här!