Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss
Virtuella gränser för robotgräsklippare

Husqvarna EPOS™

Släpp loss gräsklippningens potential med EPOS™


Revolutionerande robotgräsklippning utan begränsningar
Säg hejdå till krångliga begränsningskablar och välkomna en ny era av flexibilitet med Husqvarna EPOS™. Denna banbrytande teknik, baserad på satellitpositionering, ger dig fullständig kontroll över din robotgräsklippare och öppnar upp en värld av möjligheter.
Förvandla din trädgård till en perfekt gräsmatta
EPOS™ ger dig friheten att skapa virtuella gränser, perfekt anpassade till din trädgårds unika form och behov. Oavsett om du har smala passager, slingrande gångar eller utmanande terräng, kan EPOS™ hantera det med elegans.

Flexibilitet för alla typer av gräsmattor
EPOS™ är inte bara perfekt för privata trädgårdar. Den banbrytande tekniken passar utmärkt för stora ytor som fotbollsplaner, golfbanor, stadsparker och fastigheter. Med EPOS™ kan du enkelt anpassa gräsklippningen till dina specifika behov och skapa en perfekt gräsmatta, oavsett omständigheterna.
​​​​​​​Enkel installation och problemfri användning
EPOS™ är otroligt enkelt att installera och använda. Med intuitiva appar och smarta funktioner kan du enkelt styra din robotgräsklippare och optimera gräsklippningen.

​​​​​​​Mer än bara gräsklippning
EPOS™ gör det möjligt att utföra luftning, vertikalskärning och gräsreparation utan problem. Med denna innovativa teknik kan du ta hand om din gräsmatta på ett mer effektivt och professionellt sätt.
Framtiden för robotgräsklippning är här
EPOS™ representerar ett enormt steg framåt för robotgräsklippningstekniken. Med sin oöverträffade flexibilitet, precision och användarvänlighet är EPOS™ det perfekta valet för alla som vill ha en perfekt gräsmatta utan krångel.
​​​​​​​
Upplev EPOS™ idag och upptäck en helt ny nivå av gräsklippningsfrihet!

Mobilapp

​​​​​​​
Du använder mobiltelefonen och appen till att konfigurera installationen och definiera arbetsområden och avgränsade zoner.

Virtuell gräns


Om du vill definiera arbetsytan för gräsklipparen använder du funktionen appDrive i mobilappen till att köra gräsklipparen runt det område som ska klippas.

Navigeringssatelliter


GNSS (Global Navigation Satellite System) skickar satellitsignaler till robotgräsklipparen och referensstationen. Minst fyra satellitsignaler behövs för klipparen och referensstationen. Följande GNSS-satellitsystem används: GPS, GLONASS, BeiDou och Galileo.

Avgränsade zoner


Om du vill definiera tillfälliga eller permanenta avgränsade zoner använder du funktionen appDrive i mobilappen för att köra gräsklipparen runt områden som inte får klippas.

Korrigeringsdata


Korrigeringsdata från referensstationen krävs för att klipparen ska kunna fungera på rätt sätt och för att behålla gräsklipparplaceringens noggrannhetsnivå.

Referensstation


En fast referensstation krävs för att uppnå en gräsklipparplacering med hög noggrannhet. Referensstationen sänder korrigeringsdata till gräsklipparen.

Satellitsignaler

​​​​​​​
Både gräsklipparen och referensstationen tar emot satellitsignaler. För att uppnå noggrannhet på centimeternivå används tekniken RTK-GNSS. Den förbättrar noggrannheten för satellitpositionsdata.

Laddstation


​​​​​​​Den plats som gräsklipparen automatiskt återvänder till för att ladda batterierna.