Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Mandel Cykel & Trädgård - Bensingräsklippare

HUSQVARNA LB 146P

Gräsklippare med hög mulchingprestanda och enkel start. Lätt kompositkåpa och ergonomiska handtag ger utmärkt manövrerbarhet.
Utan drivning
BioClip®
Klippbredd 46 cm
Pris: 4 990 kr

HUSQVARNA LB 251S

LB 251S är en kraftfull och lättanväng gräsklippare med Bioclip® (mulch), sidoutkast och drivning. ​​​​​
Drivning
BioClip®/sidoutkast
Klippbredd 51 cm
Pris: 6 790 kr
​​​​​​​Kampanj: 5 990 kr

HUSQVARNA LC347VE

Högspecificerad självgående gräsklippare med kompositchassi och kraftfull motor. 
Drivning, variabel hastighet
Uppsamling/BioClip®/Bakutkast
Klippbredd 47 cm​​​​​​​
Pris: 9 990 kr

HUSQVARNA KLIPPO LB 448

KLIPPO LB 448, en kompakt och lättanvänd BioClip®-gräsklippare i standardstorlek. Anpassad för semi-professionell användning i medelstora områden. Klippo LB 400-serien är byggd på den mycket respekterade KLIPPO-plattformen, känd för enastående hållbarhet och pålitlig prestanda.  KLIPPO LB 400-serien, optimerad design och kommersiella kvalitetskomponenter ger prestanda att lita på år efter år.
Utan drivning
BioClip®
Klippbredd 48 cm
Pris: 9 490 kr

HUSQVARNA KLIPPO LB 453S

KLIPPO LB 453S, en fullstor, kompakt och framhjulsdriven BioClip® gräsklippare.  Klippo LB 400-serien är byggd på den mycket respekterade KLIPPO-plattformen, känd för enastående hållbarhet och pålitlig prestanda. Utrustad med högspecificerade och lättstartade Honda GCV-motorer, gjutna aluminiumdäck och ergonomiskt sidoställbart handtag. Optimerad design och kommersiella kvalitetskomponenter ger prestanda att lita på år efter år.
Framhjulsdrift
BioClip®
Klippbredd 53 cm
Pris: 12 900 kr

TORO Recycler 48 cm AD

I våra populära Recycler®-klippare kombineras prestanda, mångsidighet och värde för pengarna på ett kraftfullt sätt. Dessa tåliga klippare med ståldäck kommer att hålla i många år.
Motortillverkare Toro
Drivsystem Med drivning
Klippmetoder 3 in 1
Klippbredd 48 cm
Pris: 6 795 kr
Det här är ett urval av vårt sortiment. Fler modeller kan du se i butiken. Välkommen in så hjälper vi dig!

När är gräsklippare med bensin ändå är bäst

Ibland är en gräsklippare med bensin den bästa lösningen. När du behöver en komplementgräsklippare eller har en naturtomt som både är kuperad och har ett underlag som inte är ultimat för en robotgräsklippare – då kan en gräsklippare från Husqvarna vara den bästa och smidigaste lösningen. Hos oss kan du välja en från ett stort sortiment eftersom vi både säljer gräsklippare som drivs av el eller bensin och med Husqvarnas Automower ​​​​​​​finns det alltid en lösning hos oss.

Så här hittar du den bästa bensingräsklipparen

Det allra viktigaste när du väljer gräsklippare är att tänka igenom hur du ska använda den. Ta reda på hur olika modeller hanterar långt eller blött och fuktigt gräs, hur lätt det är ställa in klipphöjd och handtag, och hur enkelt det är att rengöra maskinen efter användning. Ytterligare en viktig fråga är hur din tilltänkta klippare hanterar terräng och sluttningar. Är den ett komplement till en robotgräsklippare eller Husqvarna Automower så kanske det är så att en handdriven gräsklippare kan vara det allra bästa? Husqvarna 540 är ett exempel som med gedigen konstruktion och Novolette klippsystem ger dig ett smidigt rullmotstånd. För dig som har en väldigt kuperad tomt eller med klippor och stenar, kan det vara så att en av bensindrivna gräsklippare ger dig rätt effekt och kraft. Husqvarnas LC347VI är ett exempel på det eller så behöver du en av deras fyrhjulsdrivna gräsklippare. I så fall kan modellen LC 353AWD något att titta närmare på. Vi hjälper dig gärna att sondera terrängen. Börja med att hälsa på oss i butiken på Skogsbovägen 4A!

Goda bränsleråd till gräsklippare

Bensingräsklippare är idag mer miljövänliga tack vare möjligheten att använda alkylatbensin. Det innebär att du slipper föroreningar som svavel, bensen och aromater och är mycket renare än vanlig bilbensin. Du får dessutom ett bränsle som gör din gräsklippare mer lättstartad och bränslet håller hög lagringskvalitet. Husqvarna har ett eget sortiment och vi hjälper dig gärna med att välja rätt sort.  Hos oss kan du köpa Aspen 2 & 4 som är ett bränsle både för luftkylda tvåtaktsmotorer och olika typer av fyrtaktsmotorer. Det är ett etanolfritt bränsle och alkylatbensin som håller tändstift rena samt förbränningsrum rena och tål att lagras i motorn. Tänk på att vanlig bilbensin innehåller etanol som drar åt sig fukt, vilket gör att en gräsklippare som står över vintern med bilbensin kan få problem med korrosion i förgasaren. Var rädd om din gräsklippare och tanka den smart!

Behöver din gräsklippare service?

Starta våren med en nyservad gräsklippare och lämna in din gräsklippare till oss under vintern. Du kan alltid få hjälp med reparationer och service hos oss under hela året, men vill du starta våren med en fräsch gräsklippare är ett gott råd att planera inlämning och boka i tid. Som återförsäljare av Husqvarna har vi ett stort utbud av reservdelar hemma och har erfarenhet och kunskap om alla modeller i sortimentet. Boka tid i vår verkstad här.