Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Skyddskläder

Skyddskläder för alla nivåer

För alla jobb gäller olika krav, och bra skyddsutrustning måste ge ett tillförlitligt skydd oavsett förhållanden. Vid utvecklingen av Husqvarnas sortiment av skyddskläder har de tagit hänsyn till alla sorters jobb. De ger dig den skyddsnivå och komfort du behöver för att få jobbet gjort – med de senaste designnyheterna och högkvalitativa material.

Classic

Pålitliga, prisvärda och särskilt lämpliga för personer som bara använder motorsåg ibland. Effektivt skydd ger användaren självförtroende i arbetet. De har helt täckt sågskyddsinlägg och är förstärkta för hållbarhet. Ventilerade för komfort och med fickor med dragkedja för enkel åtkomst till dina tillhörigheter.

Functional

Smarta och slitstarka för skogsarbete på deltid. Normal passform, ventilationsegenskaper och enkel användning gör att användaren kan röra sig fritt och fokusera på jobbet. Kläderna är förstärkta för hållbarhet vid krävande användning. Anpassade för perfekt passform och välventilerade för att hålla dig bekväm.

Technical

Optimerade för uppgiften och tätt åtsittande med genomtänkt design för skogsarbete på heltid. Med stor rörelsefrihet, hållbarhet och smart ventilation tar du dig enkelt igenom långa arbetsdagar. Dessa kläder är anpassade för perfekt passform – med förböjda knän, bekväm stretch och utmärkt ventilation. Förstärkta där du behöver det och med lättåtkomliga fickor.

Technical Extreme

Maxad stil, passform och prestanda. Dessa kläder är gjorda för alla sorters arbeten i alla förhållanden, med otrolig komfort, rörlighet, hållbarhet och värmekontroll. De är välventilerade, har perfekt passform och skohakar för att hålla byxorna på plats. Lättåtkomliga fickor som är perfekta för mobiltelefonen. Hängslen ingår.