Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Aktuella kampanjer:


HUSQVARNA 545FXT AutoTune™

Mycket lätthanterad skogsröjningssåg med hög prestanda och unika ergonomiska lösningar utvecklad för röjningsarbete på heltid.  Varma händer i kall och fuktig väderlek med uppvärmda handtag. Lättstartad X-TORQ®-motor med snabb acceleration, minskad bränsleförbrukning och minskade avgasutsläpp.  Lätt att starta med Smart Start®.
​​​​​​​

Pris: 13 400 kr

Kampanjpris 11 990 kr

HUSQVARNA 550 XPG
Denna såg är kraftfull, uthållig och enkel att manövrera vilket gör den perfekt för fällning, kvistning och kapning av små och medlestora träd. Den slimmade sågkroppen innehåller en mängd innovativa egenskaper som säkerställer effektiv, pålitlig och bekvämt hantering. Uppvärmda handtag ger behaglig användning under kalla och våta arbetsdagar.​​​​​​​

​​​​​​​
Pris 12 300 kr

​​​​​​​Kampanjpris 9 990 kr

HUSQVARNA 545FR
Levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Utrustad med X-Torq®-motor som ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib®-avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll


​​​​​​​
Pris 11 900 kr

​​​​​​​Kampanjpris 10 990 kr

HUSQVARNA 120iB
Husqvarna 120iB är en lätt batteridriven blåsare som är enkel att använda, för små och medelstora trädgårdar. Bekväm, enkel att starta, snabb acceleration, låg vikt och tre lägen för flexibel användning. 
​​​​​​​

​​​​​​​
Pris 3 790 kr

​​​​​​​Kampanjpris 3 490 kr

HUSQVARNA 336FR

Husqvarna 336FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga, sågklinga, kombiskydd och klingskydd. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. Levereras med Balance 35 sele.
Pris: 7 490 kr​​​​​​​

Kampanjpris: 6 990 kr

Mandels Trädgård

Hos oss hittar du det mesta inom skog- och trädgårdsmaskiner

Välkommen till vår butik i Storängen, nära till hands för dig som bor i Karlskoga eller Degerfors.

Stolta återförsäljare av Husqvarna


Korta fakta om Husqvarna och Husqvarnas tillverkning

Husqvarna har anor från 1300-talets vapensmidestradition, men hette från början Jönköpings Gevärsfaktori och startades 1620. År 1689 grundande faktoriet ett borrbruk i Husqvarna och eftersom hela verksamheten flyttades dit det anses vara starten på företaget Husqvarna. Drygt två hundra år senare, år 1872, hade företaget utvecklats till att tillverka symaskiner och i cirka 1919 startade tillverkningen av gräsklippare. Idag är Husqvarna Group ett företag som är en världsledande tillverkare av eldrivna produkter för trädgård och parkmiljöer, där röjsåg, motorsåg, gräsklippare och robotgräsklippare är några exempel på produkter. Husqvarna tillverkar också skärutrustning och diamantverktyg för tillverkningsindustrin. Husqvarna Group har tillverkning i Sverige, flera länder i Europa samt USA och finns etablerat via återförsäljare i över 100 länder.
 

Här finns mer information om Husqvarnas tillverkning

https://www.husqvarnagroup.com/
Är du intresserad av att läsa mer om Husqvarnas historia?
http://husqvarnamuseum.se/se/historia/

Verkstad


Förutom vår välfyllda butik så har vi även en verkstad där vi kan hjälpa dig med reparation och underhåll av din automower, motorsåg, röjsåg,  gräsklippare eller trimmer. På vintern kan vi även hjälpa dig med skidservice, slipning och vallning.