Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss
Åkbara gräsklippare

HUSQVARNA R112C

HUSQVARNA R112C

När du vill ha en riktig Husqvarna Rider, med en förmåga att navigera runt blomsterrabatter, buskar, träd och andra hinder på din gräsmatta. Då är en Husqvarna Rider 112C med hydrostatisk transmission det perfekta valet. Dess kompakta design säkerställer enkel hantering även i trånga utrymmen och gör den lätt att förvara. Trots det mindre formatet, ger den utmärkt grepp även i sluttningar och våta förhållanden. Med bakvagnsstyrning kan du vända snabbt med en minimal svängradie. Och det frontmonterade klippaggregatet ger dig en utmärkt översikt över arbetsområdet.

Motortillverkare  Husqvarna
Klippmetoder      BioClip®/Bakutkast
Klippbredd           85 cm

Kampanjpris 39 900 kr!


Pris: 41 500 kr​​​​​​​

Automatisk knivaktivering

Knivarna aktiveras automatiskt när du sänker ned klippaggregatet.

BioClip®

BioClip® (mulching) ger det bästa klippresultatet på intensivt skötta grönytor. Gräset klipps flera gånger till små bitar som snabbt förmultnar och återgår till gräsmattan som gödning.

Pedal-operated hydrostatic transmission

Speed and direction are managed by pedals, which lets you keep both hands on the steering wheel, for optimum driving control.

Combiaggregat

Med Combiaggregat får du den mångsidighet som två olika klippsystem ger. Välj mellan BioClip® för gödsling av gräsmattan och bakutkast för effektiv klippning i områden med högre och grövre gräs.

Specifikationer


​​​​​​​Behöver du mer information för att kunna fatta rätt beslut? Tveka inte att kontakta oss, 0586-530 30