Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Skyddskläder

Val av skyddskläder


Syftet med skyddskläder är att minimera risken för kroppsskador. Man måste definiera kraven på vilken skyddsnivå, komfort och rörlighet man behöver.

Din säkerhet när du arbetar med ett motorredskap är viktig för oss. Vi erbjuder parallellt med våra maskiner ett brett sortiment med personliga skyddskläder anpassat för arbete inom skogen.

Skyddsutrustningen skall inte bara vara ett skydd mot skador, den skall också skydda mot skogens väder och vind, samtidigt som den skall vara bekväm att ha på sig. Bara den som känner sig bekväm i sina skyddskläder arbetar avslappnat och då i förlängningen säkert. 

Glöm inte att skyddsutrustningen aldrig kan ersätta en säker och riktig arbetsteknik. Läs därför alltid noga rekommendationerna som finns i din maskins instruktionsbok!

Utvalda material för din arena


För användaren handlar komfort till stor del om en känsla. Det är vårt jobb att ta reda på exakt hur den känslan skapas, hur den kan förbättras och vilken typ av komfort som behövs i varje fall.

De material som används i Husqvarnas skyddskläder har alla antingen utvecklats eller handplockats av oss, och sedan testats på många olika sätt både i labbet och i skogen för att säkerställa att de kommer att klara av uppgiften.

Skyddskläder

Lätta, bekväma och skyddande. Våra skyddskläder är skapade för att skydda dig utan att begränsa dig.

Handskar

Skyddshandskar av hög kvalitet är en viktig del av utrustningen för dig som arbetar med motorsåg, röjsåg, trimmer, gräsklippare eller andra maskiner och verktyg i skog, park och trädgård.

Skyddshjälmar

Skydda alltid huvudet med en hjälm som designats för den avsedda användningen. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, utrustade med hörselskydd och visir, både för proffs och privatpersoner.

Skyddsskor

Våra skyddsstövlar och -skor ger komfort, stabilitet och säkerhet. Vi har skor för alla sorters skogs- och trädgårdsarbete så att du kan hitta rätt produkt för jobbet.