Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss
Robotgräsklippare

HUSQVARNA AUTOMOWER® 500-serien

Robotgräsklippare för yrkesbruk

Robotgräsklippare för professionell skötsel av gräsmattor i parker och allmänna områden, utanför sjukhus och företag med mera.
HUSQVARNA AUTOMOWER® 520

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av maskinparken. Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services™ på dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. GPS-stödd navigering och vädertimer garanterar jämn täckning av komplexa gräsmattor, medan klippfrekvensen anpassas automatiskt till grästillväxten. Hanterar alla typer av gräsmattor och klarar branta sluttningar på upp till 45 % (24°) med perfekt resultat – även när det regnar. Robust konstruktion ger hållbarhet och tillförlitlighet.
​​​​​​​

Arbetskapacitet                                            2200 m² ±20%
Maximal lutning inom arbetsområdet  45 %
Högsta ljudnivå                                            59 dB(A)
Klipphöjd, min-max                                    20–60 mm
​​​​​​​

Pris: 35 900 kr

HUSQVARNA AUTOMOWER® 550

Avancerad och fullstor modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering och en mängd egenskaper, bland annat Automower® Connect, gör att den är det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen: spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen.


Arbetskapacitet                                           5000 m² ±20%
Maximal lutning inom arbetsområdet  45 %
Högsta ljudnivå                                            61 dB(A)
Klipphöjd, min-max                                    20–60 mm
​​​​​​​

Pris: 57 900 kr
HUSQVARNA AUTOMOWER® 550 EPOS

Robotgräsklippare utformad för professionell användning av flottan. Fullt utrustad modell med Husqvarna EPOS-vägledning med transportvägar, AppDrive och exakt områdeshantering. Med virtuella gränser kan du definiera flera arbetsområden med olika inställningar samt ställa in tillfälliga uppehållszoner. Hanterar alla typer av gräsmattor, navigerar i smala passager och hanterar sluttningar upp till 45% (24 °) med perfekt klippresultat - även i regniga förhållanden. EPOS-referensstation krävs


​​​​​​​
Arbetskapacitet                                           5000 m² ±20%
Maximal lutning inom arbetsområdet  45 %
Högsta ljudnivå                                            61 dB(A)
Klipphöjd, min-max                                    20–60 mm
​​​​​​​

Pris: 71 900 kr

HUSQVARNA AUTOMOWER® 535 AWD

Avancerad och högeffektiv robotgräsklippare med fyrhjulsdrift utvecklad för professionell användning. Hanterar gräsmattor på upp till 3,500 m², navigerar enkelt förbi hinder, klarar tuff terräng och backar med imponerande 70% lutning. Enkel hantering för kommersiell användning med övervakning och styrning på distans tillsammans med Husqvarna Fleet Services™.​​​​​​​

Arbetskapacitet                                            3500 m² ±20%
Maximal lutning inom arbetsområdet  70 %
Högsta ljudnivå                                            62 dB(A)
Klipphöjd, min-max                                    30-70 mm
​​​​​​​

Pris: 65 900 kr

Automower® Connect

Automower® Connect ger dig full kontroll över klipparen i din Smartphone. Du kan starta, stanna och parkera klipparen och du kan kontrollera och justera inställningar. Du kan också få larm och spåra din Husqvarna Automower om den blir stulen - oavsett var du befinner dig.

GPS-stödd navigering

Inbyggt GPS-system kartlägger trädgården.

Proffessionellt användargränssnitt

Erbjuder fjärrstyrning med stöldspårning via Husqvarna Fleet Services™ på dator/surfplatta, samt total kontroll över gräsklipparen och konfiguration via smartphone. Kontroller på produkten, status-LED-indikering och START/STOP-funktionalitet.

Ultratyst drivning

Hjulmotorer som ger ultratyst drivning. Innovativ motorkonstruktion som är så tysta att det blir möjligt att arbeta dygnet runt i alla typer av miljöer.

Specifikationer


​​​​​​​​​​​​​​Behöver du mer information för att kunna fatta rätt beslut? Tveka inte att kontakta oss, 0586-530 30