Cykel   Delbetala   ​​​​​​​Om oss   Kontakta oss

Aktuella kampanjer:


Husqvarna 400/500 serie
Köp en motorsåg ur 400 eller 500 serien och få med 3 sågkedjor på köpet!

HUSQVARNA  X-CUT KEDJA
X-CUT™-kedjan är specifikt utformad för Husqvarnas motorsågar för att ge optimal prestanda. Med precisionsslipade skärtänder, överlägsen skärprestanda och minimalt underhåll kommer X‑CUT™-kedjan att öka din effektivitet och produktivitet.
Pris: från 249 kr/st

Kampanj: Köp 3 st, betala för 2 st


HUSQVARNA 120iB
Husqvarna 120iB är en lätt batteridriven blåsare som är enkel att använda, för små och medelstora trädgårdar. Bekväm, enkel att starta, snabb acceleration, låg vikt och tre lägen för flexibel användning. 
​​​​​​​

​​​​​​​
Pris 3 590 kr

​​​​​​​Kampanjpris 2 990 kr

HUSQVARNA 545FR
Levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga och sågklinga. Utrustad med X-Torq®-motor som ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. LowVib®-avvibreringssystem ger användaren maximal komfort och kontroll


​​​​​​​
Pris 11 400 kr

​​​​​​​Kampanjpris 9 990 kr

HUSQVARNA 336FR

Husqvarna 336FR levereras komplett med trimmerhuvud, gräsklinga, sågklinga, kombiskydd och klingskydd. Denna flexibilitet gör den till en idealisk lösning för alla som behöver båda produkternas fördelar i ett kraftfullt paket. X-TORQ®-motorn ger råstyrka och utmärkt bränsleekonomi. Levereras med Balance 35 sele.
Pris: 7 490 kr​​​​​​​

Kampanjpris: 5 990 kr

Trimmer 129C
129C har en kraftfull 27cc motor med fokus på användarvänlighet. Det är lätt att starta tack vare Smart Start ®, tydliga kontroller och automatiskt återgående stoppknapp,  levereras med ett böjt skaft för enkel trimning.
Pris: 3 090 kr

Kampanj: 2 490 kr

LB448SQ
En kompakt och framhjulsdriven BioClip®-gräsklippare. Anpassad för semi-professionell användning på medelstora ytor
​​​​​​​
Pris: 11 500 kr

Kampanj: 10 990 kr

Automover 430X
Avancerad och fullstor modell i X-serien. Hantera stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %. GPS-stödd navigering.
Pris: 37 900kr

Kampanj: 29 900 kr

Mandels Trädgård

Hos oss hittar du det mesta inom skog- och trädgårdsmaskiner

Välkommen till vår butik i Storängen, nära till hands för dig som bor i Karlskoga eller Degerfors.

Stolta återförsäljare av Husqvarna


Korta fakta om Husqvarna och Husqvarnas tillverkning

Husqvarna har anor från 1300-talets vapensmidestradition, men hette från början Jönköpings Gevärsfaktori och startades 1620. År 1689 grundande faktoriet ett borrbruk i Husqvarna och eftersom hela verksamheten flyttades dit det anses vara starten på företaget Husqvarna. Drygt två hundra år senare, år 1872, hade företaget utvecklats till att tillverka symaskiner och i cirka 1919 startade tillverkningen av gräsklippare. Idag är Husqvarna Group ett företag som är en världsledande tillverkare av eldrivna produkter för trädgård och parkmiljöer, där röjsåg, motorsåg, gräsklippare och robotgräsklippare är några exempel på produkter. Husqvarna tillverkar också skärutrustning och diamantverktyg för tillverkningsindustrin. Husqvarna Group har tillverkning i Sverige, flera länder i Europa samt USA och finns etablerat via återförsäljare i över 100 länder.
 

Här finns mer information om Husqvarnas tillverkning

https://www.husqvarnagroup.com/
Är du intresserad av att läsa mer om Husqvarnas historia?
http://husqvarnamuseum.se/se/historia/

Verkstad


Förutom vår välfyllda butik så har vi även en verkstad där vi kan hjälpa dig med reparation och underhåll av din automower, motorsåg, röjsåg,  gräsklippare eller trimmer. På vintern kan vi även hjälpa dig med skidservice, slipning och vallning.